Založ si blog

Začiatok progresivistickej inkvizície?

Nie som,nebol som a ani nebudem volič a sympatizant Kotlebu a jeho strany.Avšak to,čo spáchali rukou spoločnou konjukturalistický aktivista Honz a progresivistická aktivistka v službách justície Sabová je do neba volajúci justičny zlocin,ktorému predchádzalo justičné spiknutie! A ozvať, a to hlasno ozvať by sa mali aj všetci ľudia,ktorí Kotlebovi nefandia a politický program strany,ktorej je predsedom a zakladateľom im práve nie je najsympatickejší (čo je aj môj prípad).

Pretože dnes konjukturalista a progresivistický radikál Honz spolu s az príliš agilnou a podozrivo súzniacou sudkyňou Sabovou za súhlasného revu aktivistických „žurnalistov“,“mimovládnych“ a „neziskových“ štruktúr s nejasným pozadím ukazujúcim k známym „firmám“ – rôznym multimiliardárskym „filantropom a dobrodincom ludstva z dôvodu,ktory je známy len im“,postavili pred súd a nespravodlivo odsúdili Mariána Kotlebu.Áno,toho Kotlebu čo svojho času pochodoval v akejsi operetnej paródii na uniformu HG,vzýval duchov nie práve slávnej časti našich dejín a čo aj dnes často zatne taku podivnosť,že rozumný človek sa nad takým počínaním musí zamyslieť,či má Marián naozaj všetkých doma…

V normálnej,zdravej a naozaj slobodnej spoločnosti je práve zdravý rozum,prezentácia a popularizácia historických udalostí tak,ako sa ony naozaj odohrali (a nie tak,ako si my dnes prajeme,ako sa mali odohrať),prečo sa tak odohrali a aké mali tieto deje následky, najlepším spôsobom,ako držať ľudí ako je Marián tam,kde oni aj naozaj patria – na okraji spoločnosti.Lenže tento,veľmi účinný spôsob nenesie výsledky hneď,nie je jednoduchý,nie je nenáročný a vyžaduje tvrdú prácu,vedomosti,znalosť histórie,znalosť súvislostí a hlavne denno-dennú mravčiu prácu.Preto sa do toho rýchlokvasení aktivisti a odborníci na všetko neženú.Nejde im o to a nejde im v skutočnosti ani o slobodnú spoločnost,kde je sloboda povedať svoj názor a mať svoje presvedčenie nezpochybniteľným právom.Oni predsa budujú tú svoju „slobodnú spoločnosť“,kde bude mať každý nezpochybniteľné právo hlásať svoj názor a aj svoje presvedčenie.Pravda,s malou „úpravou“ : slobodné a nezpochybniteľné a hlavne beztrestné to bude len ak to bude názor a presvedčenie,ktoré ONI („tvorcovia nového sveta,nového človeka,kde nebude biedy,hladu,rasizmu,fašizmu,nacizmu,kde každý vyjadrí svoj názor vždy len tak,aby sa nahodou niekoho nedotkol,kde…,kde…“) spoločnosti určia a prikážu!Otázka na tých,čo pamätajú vládu komunistov : NEPRIPOMÍNA VÁM TO NIEČO????

Mládežník-aktivista Honz sa už stihol vyjadriť,že tento „proces“ je prelomový.Ním sa vraj začína nová doba,doba,keď sa zbavíme všetkých „náckov“ a „rasistov“ a naďalej už nám tu na Slovensku bude len slniečko svietiť.

Pri týchto slovách by sme mali MAXIMÁLNE SPOZORNIEŤ! Pretože dnes stál pred súdom „progresivistov a dobrodincov ľudstva z povolania“ Marián Kotleba.“Nácek,dostal čo zaslúžil a mňa sa to aj tak netýka…“môžeme si povedať a vrátiť sa k riešeniu „problému“,kam pôjdeme po korone na dovolenku,prípadne,že Apple čoskoro uvedie na trh svoj nový model telefónu a nebolo by od veci sa ním blysnúť…

Takto nejako začínali komunisti,nacisti,fašisti A DNES TAK ZAČÍNAJÚ PROGRESIVISTI!!! Končí to potom obvykle v koncentrákoch,horami mŕtvol a otroctvom.

Že nie? Že dnes je to už iné,že dnes je to už predsa nemožné,že aktivisti sú predsa iní,že oni chcú len dobre? To si hovorili ľudia aj vtedy,keď Lenin,Stalin,Mao,Hitler a Mussolini a im podobní len začínali,ešte nemali svoju moc konsolidovanú,ešte museli klamať,ešte nemohli začať robiť,čo v skutočnosti plánovali od začiatku – zotročiť,ostnatým drôtom zviazať vtedy ešte slobodných ľudí,sústrediť vo svojich rukách absolútnu moc a určovať,čo je „správne a pokrokové“ a čo nie.

Tí,čo potom držali hubu a krok,mohli zostať nažive (ak hlavný dobrodinca nerozhodol inak),tí ostatní,čo hubu a krok nechceli držať,tí skončili v masových hroboch,“šťastnejší“ z nich „len“ v lágroch a väzniciach.

Takže dnes dostal „nácek“ štyri roky na tvrdo.Tak na skúšku,“naši dobrodinci“ budú teraz sledovať,čo to urobí,či sa niekto ozve proti,alebo budú môcť zajtra zájsť o kúsok ďalej.

Zajtra to bude zasa nejaký „rasista“,alebo možno „konšpirátor“,prípadne „šíriteľ hoaxov“,alebo „hate speech“,“neznášanlivý nepriateľ multikultúrnej spoločnosti“…

A že kto to určí kto je kto? No predsa oni,majitelia jedinej pravdy,šíritelia dobra,pokiaľ kameň na kameni nezostane.Ostatne,na to už predsa dnes majú vytvorené „nezávislé,mimovládne a neziskové orgány a komisie“.Tie už veselo „pracujú“,už dnes nám určujú,čo máme čítať a počúvať a čo nie.Veď predsa oni nám nechcú zle,práve naopak…

Potom,možno pozajtra,možno popozajtra,môžete pred takým súdom stáť vy,ja,on,… Nálepka sa pre nás vždy nejaká nájde a rovnako aj dôvod,prečo ste „nebezpečný pre spoločnosť“ a musíte ísť preto do väzenia,do pracovného,alebo koncentračného lágra,prípdne pod zem.

Že konšpirujem a zastávam sa nácka? Nie,len vám hovorím,čo sa stane,ak dnes,v prípade Kotlebu, budeme ticho.A hovorím vám : možno sme sa mali ozvať už včera…

Policajti si sami hadzali pyrotechniku pod nohy!

20.11.2020

Najprv som tomu neveril.Keď som to čítal v niektorých príspevkoch na sociálnej sieti.Potom som videl video.Video z protestov 17.11.2020 v Bratislave.Zachytáva policajtov z policajného kordónu,ako si sami hadžu pod nohy delobuchy.TOTO TU EŠTE NEBOLO,ANI ZA MEČIARA! Pozrite sa sami : Pochybujem,že to robia pre svoje potešenie a zo svojej vlastnej vôle.NIEKOMU VEĽMI ZÁLEŽALO NA [...]

Verejná dekapitácia kuchynským nožom ako svojrázny islamský akt vďaky za azyl udelený v čase núdze.

17.10.2020

„Za dobrotu bez hlavy!“,alebo snáď príhodnejšie : „Pomôž muslimovi v ťažkej chvíli,prichýľ ho vo vlastnom dome a on,dobrák,ti zato odreže hlavu na ulici v priamom prenose!“ Tak nám zasa raz v sladkej mekke lásky dekapitoval kuchynským nožom čečenský azylant francúzskeho učiteľa priamo na ulici.V rámci tých najhumánnejších islamských tradícíí [...]

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 10:43

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

walter e kurtz

There´s conflict in every human heart between the rational and the irrational,between good and evil. And good does not always triumph.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 8240x
Priemerná čítanosť článkov: 2747x

Autor blogu

Kategórie